A lovit un câine, iar răzbunarea haitei a devenit virală pe internet

luni, 14 octombrie 2019, 07:12
1 MIN
 A lovit un câine, iar răzbunarea haitei a devenit virală pe internet

Cei mai mulți câini sunt cât se poate de blânzi, dar în momentul în care îi bați, se pare că nu uită și sunt gata de răzbunare, după cum a aflat de curând un agresor, scrie playtech.ro.

De curând, CCTV (China Central Television) a detaliat cazul unei persoane care a bătut un câine al străzi după ce și-a parcat mașina într-o parcare. Acțiunea s-a petrecut în localitatea Shijiazhuang, iar cei care au văzut evenimentul au ținut să consemneze că animalul nu a făcut niciun gest agresiv la adresa bătăușului.

După ce a suferit o bătaie, câinele a plecat de la fața locului, iar bărbatul și-a văzut de viața lui. Nu a durat mult însă până când câinele s-a întors cu mai mulți prieteni din aceeași specie pentru a se răzbuna pe mașina agresorului. Câini au fost foarte atenți la la mecanismul de distrugere al mașinii și s-au concentrat pe părțile mai vulnerabile, ușor de stricat sau deformat. Au plecat cu ștergătoarele și au lovit caroseria în cele mai sensibile zone.

Nu este clar cum a reacționat bărbatul când și-a găsit mașina sau dacă a înțeles legătura dintre gestul său și răzbunarea câinilor.

Comentarii