A suflat peste 1 la mie alcool în aer

joi, 06 mai 2021, 01:50
1 MIN
 A suflat peste 1 la mie alcool în aer

Un bărbat a fost prins de către poliţişti beat criţă la volanul unei maşini pe străzile din Podu Iloaiei. Şoferul în vârstă de 40 de ani avea o alcoolemie considerabilă în urma testării alcoolscopice, fapt pentru care ar fi trebuit transportat la spital pentru a i se preleva probe din sânge, dar acesta s-a împotrivit poliţiştilor. 

Astfel, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru refuzarea prelevării de mostre din sânge şi este cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

“La data de 4 mai, poliţiştii Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au depistat un bărbat de 40 de ani, care conducea pe drumul public un auto, având în urma testării alcoolscopice valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la prelevare de mostre biologice", au transmis reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii