Accident grav în Bucium

A văzut moartea cu ochii! Un Mercedes a intrat pe contrasens și a lovit în plin un BMW

joi, 03 mai 2018, 02:00
2 MIN

Șoferii au scăpat ca prin minune cu leziuni minore.

Directorul unei companii de consultanţă din Iaşi a văzut moartea cu ochii în urma unui accident rutier care a avut loc în Bucium, ieri la amiază. Sebastian Iosub se afla la volanul unui BMW şi circula dinspre Iaşi către Bucium, iar la un moment dat, în faţa Spitalului de Psihiatrie „Socola“, într-o fracţiune de secundă, o autoutilitară Mercedes care circula în sens opus şi-a schimbat direcţia şi s-a izbit violent în el. Sebastian Iosub a spus că a cumpărat maşina în urmă cu patru luni şi transporta un tort pentru o aniversare.

„Cred că avea peste 100 km/h (n.r. – autoutilitara Mercedes). În momentul impactului am rămas câteva secunde fără aer, mi-am pierdut orientarea. Nu am mai ştiut ce e cu mine. Nu îmi mai amintesc nimic. Maşina este nouă-nouţă, o am de pa­tru luni de zile. Tortul pe care îl transportam este făcut praf. Bine că am scăpat teafăr“, a spus Iosub.

În urma im­pactului cu BMW-ul, autoutilitara Mercedes şi-a continuat drumul pe contrasens, a urcat trotuarul şi apoi s-a izbit violent un copac. Maşina avea numere de înmatriculare de Galaţi. Când au ajuns jurnaliştii „Ziarului de Iaşi“ la faţa locului, şoferul autoutilitarei avea sânge pe faţă, însă a spus că se simte bine şi a refuzat să fie transportat la spital. Poliţiştii au precizat că, în acest caz, din primele cercetări, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoutilitarei.

„Şoferul din Mercedes circula către Iaşi, a atins o altă maşină, apoi a tras de volan stânga şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un BMW“, au precizat poliţiştii.

Comentarii