Accident mortal în Iaşi: Femeie, ucisă pe loc de un şofer beat, care a fugit de la locul impactului

miercuri, 06 iulie 2022, 09:30
1 MIN
 Accident mortal în Iaşi: Femeie, ucisă pe loc de un şofer beat, care a fugit de la locul impactului

O femeie din Movileni (judeţul Iaşi) care se deplasa aseară pe marginea drumului din localitate a fost lovită de un autoturism. În vârstă de 54 de ani, ea a murit pe loc iar șoferul de 33 de ani a fugit de la fața locului.

El a fost prins după două ore la intrarea în Iași, fiind băut.

"La data de 05 iulie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112, despre un accident rutier care a avut loc în afara localității Movileni. Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, un auto ar fi acroșat un pieton, iar conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea.

În aproximativ două ore de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier Iași au identificat și depistat bărbatul care ar fi condus autoturismul implicat în accident. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar o persoană din auto a fost rănită. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Comentarii