Accidentul aviatic din Nepal, filmat chiar din interiorul avionului. Un pasager a făcut live pe Facebook

luni, 16 ianuarie 2023, 10:40
2 MIN
 Accidentul aviatic din Nepal, filmat chiar din interiorul avionului. Un pasager a făcut live pe Facebook

Cel puțin 68 de persoane au murit, duminică, în Nepal, după ce un avion cu 72 de oameni la bord s-a prăbușit.

Cu puțin timp înainte de prăbușire, unul dintre pasageri a transmis pe Facebook, în direct, imagini din interiorul aeronavei, informează Daily Mail.

În filmarea respectivă, care a fost făcută de Sonu Jaiswal, pasagerii pot fi văzuți zâmbind, în timp ce avionul zboară deasupra unor case.

De asemenea, se poate observa sigla Yeti Airlines, dar și o reclamă la o companie de asigurări nepaleză.

La un moment dat, camera indianului tremură brusc, iar pasagerii țipă. Apoi, se observă fum negru și se aude o bubuitură puternică, urmată de flăcări.

Vărul lui Sonu Jaiswal, Rajat Jaiswal, a confirmat, Times of India, că tânărul de 29 de ani se afla la bordul avionului.

"Sonu a fost live pe Facebook după ce s-a îmbarcat în avionul care mergea spre Pokhara. Imaginile l-au arătat că Sonu și pe prietenii săi fericiți, într-o dispoziție bună, dar dintr-o dată au apărut flăcări înainte ca transmisiunea să se oprească", a spus vărul pasagerului indian.

Aeronava ATR 72 aparținea companiei nepaleze Yeti Airlines și efectua un zbor de jumătate de oră pe ruta Kathmandu – Pokhara.

La bordul avionului se aflau 72 de persoane, dintre care 15 erau străini. Cel puțin 68 dinte ei au murit după ce aeronava s-a prăbușit într-un defileu din apropierea noului aeroport al orașului Pokhara.

Autoritatea de Aviație Civilă din Nepal a anunțat că deocamdată nu se cunoaște ce a provocat această tragedie aviatică.

Sursa: stirileprotv

 

Comentarii