Acidul hialuronic din buze şi lovitura de palat de la partidoi

marți, 06 octombrie 2020, 01:50
2 MIN
 Acidul hialuronic din buze şi lovitura de palat de la partidoi

Ştim că atmosfera e tare încrâncenată la partidoiul ieşean zilele astea, din cauză că se fac ciornele pentru liste de candidaturi la parlamentare iar cererea e mare şi oferta mică, dar am zis să vă povestim totuşi una scurtă şi faină din zonă, ca să se mai relaxeze oamenii după atâta încordare. 

Voi ştiţi care e faza de care se face cea mai multă băşcălie în filiala judeţeană zilele astea, stimaţi telespectatori? Cică aliaţii lui nea Măricel râd de falanga armată a Electricianului complotist pe motiv că, zic ei, nu le-a ieşit lovitura de palat din cauză că nu au putut coopta în gaşcă, printre alţii, şi pe madama Paulica de la Vorniceni, dacă vă mai aduceţi aminte de ea, stimabililor.

Da, e madama aia care juca pe-o mână ziua (unii zic căci chiar şi noaptea) cu derectorul poet Mitică Şomoiog de la palatul cel roznovan, şi pe numele căreia Jiji a cumpărat căsuţă a nebuniilor pentru el şi amandă, dacă vă mai amintiţi.

Ei bine, acuma madama zice-se că a fost sunată ca să se alăture complotiştilor electricieni, numai că dânsa trece prin unele pase proste, şi ca să încerce să mai salveaze ceva, poate-poate, şi-a injectat acid hialuronic în buze pentru o remodelare volumetrică, zice-se, şi din pricina asta femeia nu putea vorbi cu complotiştii decât prin semne. Iar aceştia din urmă, văzând că nu se pot înţelege, au tăiat-o de pe listă, şi pe ea şi pe membrii din jurul ei.

Ei, vedeţi aşadară, stimaţi telespectatori, cum poate să dea rateu o ditamai lovitura de palat din cauza dorinţei naturale a unei madame de a fi mai cochetă? Spuneţi şi voi dacă mai e politichia asta ce-a fost odată?

O fi votat schimbarea, sau cum?

Un cititor atent ne trimite postarea mişto de mai jos. Dacă nu ştiţi cine este acest liberal, vă spunem noi: e cel trimis de Alexe la încălzire pentru a fi rezervă al viitorului viceprimar iar de atunci îl laudă o dată la două zile pe Chirica pe feisbuc.

Numai că în postarea asta omul a cam dat-o-n fasole, de-ai zice că a votat schimbarea la primărie, de fapt, nu stagnarea. Şterge-o repede, băbăete, până n-o văd nebacalaureaţii lui Chirica şi i-o arată. Nu de alta, dar parcă vedem că nu mai pupi nimic…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii