Adeziuni la loja Operetei

sâmbătă, 20 iunie 2020, 01:50
2 MIN
 Adeziuni la loja Operetei

Ne spun sursele noastre din spre Capitală că o indicaţie preţioasă venită la Opereta ieşeană, în beroul managerei Beatrix, ar fi pus-o serios la treabă pe aceasta. 

Cică protectoarea Raluca, vicele lui Şică, i-ar fi cerut ministrului Culturii s-o menajeze în funcţia de la Iaşi pe Beatrix, în baza prieteniei dintre cele două. Menistrul a zis că nu-i problemă, până va termina Parchetul ancheta, că el nu demite pe bază de rapoarte ale corpului lui de control (că, deh, ăia iau bani degeaba, nu?).

Numai că, pentru că sunt voci care strigă deja “Jos!”, menistrul cică i-ar fi cerut madamei Beatrix să-i aducă o listă cu semnături de susţinere, cu care să se acopere. Aşa că, zilele astea, este treabă multă: adeziuni-adeziuni…

Tartorul de paie al Poli: analize, şmenuri, şuşanele

La final, în minutul 91, iată o intercepţie de zile mari a oamenilor noştri de la înaintare, stimaţi telespectatori, făcută chiar în careul advers, al unui grup de veterani ai futbolului ieşean, Old Boys Politehnica Iasi să-i zicem.

Iată aşadar postarea de acolo a conţilierului local de la partidoi care era să fie dat afară din partid că venea fără costum la şedinţe, cel ce se laudă că el ţine în viaţă echipa. Pe banii noştri, evident. Atenţie mare, însă, la sumele de bani! Hopa?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii