Alegeri la Societatea Naţională de Medicina Familiei: doi ieşeni candidează

joi, 20 octombrie 2022, 21:11
1 MIN
 Alegeri la Societatea Naţională de Medicina Familiei: doi ieşeni candidează

Vineri, 21 octombrie, vor avea loc alegeri pentru un nou Birou Executiv al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF), fiind mai multe posturi pentru care s-au înscris inclusiv doi medici ieşeni. 

Biroul Executiv este ales de către Senatul SNMF pentru un mandat de patru ani, dintre medicii de familie care sunt membri în organizaţiile judeţene membre SNMF. Funcţiile eligibile acum sunt: un preşedinte, cinci vicepreşedinţi, doi secretari şi un trezorier. Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris doi medici, dr. Dina Mergeani din Constanţa, care a ocupat funcţia până acum, în mandatul 2018 – 2022 şi dr. Ioana Daciana Toma din Bucureşti.

Pentru funcţia de vicepreşedinte s-au înscris nouă medici, printre care şi medicul ieşean Răzvan Miftode, care a ocupat funcţia şi în mandatul 2018 – 2022, iar pentru funcţia de trezorier s-a înscris medicul de familie ieşean Mihaela Năstasă. Cei doi medici ieşeni, Mihaela Năstasă şi Răzvan Miftode sunt în acest moment vicepreşedinţi ai filialei judeţene Iaşi a SNMF.

Comentarii