Alegeri la UMF Iaşi: Prezenţă mare la urne după primele ore

joi, 16 ianuarie 2020, 14:58
1 MIN
 Alegeri la UMF Iaşi: Prezenţă mare la urne după primele ore

Ritmul votului de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași este mai rapid decât estimările organizatorilor.

UPDATE: Peste 70% dintre persoanele cu drept de vot au trecut deja pe la urne la UMF. Chiar dacă toată lumea va vota înainte de ora 20.00, urnele vor rămâne deschise până la ora specificată în metodologie, iar abia apoi va începe procesul de numărare a voturilor. Întâi se vor numără cele pentru alegerea rectorului, apoi pentru celelalte structuri: Senat, Consiliul facultății, director de departament și Consiliul departamentului.

STIRE INITIALA: Până în momentul de față, aproape 50% dintre persoanele cu drept de vot au trecut deja pe la urne, în contextul în care cadrele didactice care lucrează și în spitale abia de acum au terminat programul și se îndreaptă către urne.

Reamintim faptul că votul se închide la ora 20.00, iar pe liste sunt înscrise 767 de persoane care au dreptul de a alege reprezentanții în structurile de conducere ale UMF în perioada 2020-2024 – 730 de cadre didactice și cercetători și 37 de reprezentanți ai studenților (studenți care fac parte din Consiliile Facultăților și din Senat).

Comentarii