Antrenament cu public la Polivalentă. O fostă mare campioană ajunsă în mizerie

marți, 30 ianuarie 2024, 02:50
1 MIN
 Antrenament cu public la Polivalentă. O fostă mare campioană ajunsă în mizerie

Echipa de handbal feminin CSM Iaşi 2020 continuă seria meciurilor cu adversare modeste. Astăzi, de la ora 16:30, în ultima ligă internă, formaţia antrenată de Marius Dănuleţ, Daniel Bura şi Macrina Tomuleac, care beneficiază de un buget astronomic pentru nivelul la care joacă, primeşte vizita echipei băcăuane Ştiinţa. 

Trupa din urbea lui Bacovia, care are în palmares nouă titluri de campioană naţională, o Cupă a Cupelor şi o finală de Ligă a Campionilor, a ajuns, de mult timp, o formaţie de duzină. Ştiinţa e ciuca bătăilor şi în acest sezon, în care a pierdut toate cele şase meciuri din tur, la diferenţe mari de scor, golaverajul oaspetelor de astăzi fiind minus 97! Drept urmare, CSM Iaşi 2020, care s-a distrat etapa trecută cu o altă echipă băcăuană modestă, CSM, pe care a învins-o cu 37-27, îşi pune azi doar problema scorului într-un duel care poate fi mai uşor decât antrenamentele. În tur, ieşencele s-au impus cu 41-16!

Înaintea meciului de azi, ultimul din prima etapă a returului, clasamentul Seriei B a Diviziei A arată astfel: 1. CSM Galaţi 18 puncte (6 meciuri); 2. CSM Iaşi 2020 15 p (6 m); 3. CSM Roman 15 p (7 m); 4. CSM Bacău 9 p (7 m); 5 CSM Făgăraş 9 p (7 m); 6. HCF Piatra Neamţ 3 p (7 m); 7. Ştiinţa 0 p (6 m).

În cursa pentru promovare vor rămâne după sezonul regulat primele opt echipe din cele 21 care activează în cele trei serii ale ultimei ligi. Primele două vor promova, iar următoarele două vor juca baraje cu formaţiile de pe locurile 11 şi 12 din Liga Naţională. 

Comentarii