Ateliere de pictură pentru copii, la Palat

sâmbătă, 21 august 2021, 01:50
1 MIN
 Ateliere de pictură pentru copii, la Palat

Trei ateliere pentru copii vor avea loc săptămâna viitoare la Palatul Culturii, cei mici având ocazia să înveţe cum să picreze ceramica, cum să compună o poezie „DADA” sau cum să picteze flori pe suport papetar grunduit. Două dintre ateliere se adresează copiilor cu vârsta de peste 5 ani, iar unul celor care au împlinit deja 12 ani. 

Astel, în perioada 24 – 26 august, părinţii pot să îşi aducă copiii la atelierul de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”, la atelierul de scriere creativă „Poezie DADA” sau la atelierul de pictură „Tu, Eu, şi Florile”. Marţi, de la ora 11, va avea loc atelierul de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Preţul unui bilet, care include şi materialele necesare, este de 20 de lei, iar participanţii vor vizita Expoziţia „Cucuteni” din cadrul Muzeului de Istorie a Moldovei, urmând să pictateze pe o suprafaţă ceramică în Sala de Educaţie Muzeală. Miercuri, de la ora 11, va avea loc atelierul de scriere creativă „Poezie DADA”, recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani, preţul unui bilet fiind de 15 lei. Participanţii vor face o incursiune în lumea poeziei experimentale de la începutul secolului XX.

Joi, de la ora 11, are loc atelierul de pictură „Tu, Eu, şi Florile”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Preţul unui bilet este de 15 lei şi include vizitarea expoziţiei „Maeştrii picturii româneşti în patrimoniul Muzeului de Artă Iaşi”, urmând ca participanţii să încerce să picteze propriile flori pe suport papetar grunduit, după modelul celor prezentate în expoziţie.

Comentarii