Autorul accidentului cu trei morţi nu avea permis şi era sub control judiciar

miercuri, 19 mai 2021, 08:14
1 MIN
 Autorul accidentului cu trei morţi nu avea permis şi era sub control judiciar

Cei trei tineri morţi în accidentul de sâmbătă noapte de la Poiana Stampei aveau probleme cu legea. Doi dintre ei, inclusiv şoferul, erau sub control judiciar. Mai mult, Ionuţ Mihai Moldovan, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj- Napoca, rezident la Bistriţa, nu figura cu permis de conducere eliberat în România şi nici în alte state.

Tânărul în vârstă de 30 de ani era sub control judiciar, cu interdicţie de a părăsi localitatea unde îşi declarase domiciliul.

Cei trei tineri morţi pe raza judeţului nostru se cazaseră sâmbătă la o pensiune din Pasul Tihuţa, unde avusese loc o petrecere cu participare numeroasă. Duminică, după accident, în urma colaborării cu colegii din Vatra Dornei, poliţiştii de la Bistriţa au descins în locaţie şi au dat amenzi.

Cititi si: Imagini groaznice: Trei tineri dintr-un Maserati au murit după un accident de o violență extremă

Un alt aspect şocant, Ionuţ Mihai Moldovan, tânărul care a condus maşina Maserati, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT după ce în maşina sa şi a doi complici s-au găsit peste 17 kilograme de canabis şi 354 grame de cocaină.  Acesta era judecat la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, pentru constituire de grup infracţional organizat, iar controlul judiciar îi fusese prelungit de nouă ori.

Cititi materialul integral pe monitorulsv.ro

 

Comentarii