Avensa, consultant în contractul de reabilitare a liniei de tramvai spre Dancu

marți, 29 decembrie 2020, 02:50
1 MIN
 Avensa, consultant în contractul de reabilitare a liniei de tramvai spre Dancu

Primăria a semnat contractul pentru serviciile de management aferente proiectului de reabilitare a liniei de tramvai pe tronsonul Iaşi – Dancu. La licitaţie au participat firmele Avensa Consulting şi Konsent, iar contractul, în valoare de aproape 240.000 lei, fără TVA, a fost atribuit primei companii menţionate. 

Obiectul contractului vizează consultanţă în domeniul managementului de proiect în vederea implementării în condiţii optime a investiţiei. Printre altele, adjudecatarul licitaţiei va participa la realizarea graficului de activităţi, va elabora graficul de rambursare al proiectului, va întocmi cererile de rambursare şi va acorda asistenţa în relaţia dintre Primăria Iaşi şi autoritatea de management.

În iulie 2020, municipalitatea a dat startul lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai pe traseul Iaşi – Dancu (circa 2,5 km de cale dublă). Luna trecută, constructorul (asocierea Conest – Mari Vila) a pus în conservare şantierul, iar lucrările vor fi reluate la începutul anului viitor, de îndată ce vremea o va permite. 

Comentarii