Băiat găsit de SMURD cu un cuțit înfipt în cap. Se juca împreună cu alți adolescenți

joi, 14 decembrie 2017, 02:57
1 MIN
 Băiat găsit de SMURD cu un cuțit înfipt în cap. Se juca împreună cu alți adolescenți

O joacă de copii s-a încheiat dureros pentru un adolescent de 14 ani. Băiatul, din localitatea Bojila, comuna Mădârjac, a ajuns miercuri după-amiază la Spitalul de Neurochirurgie cu o plagă prin înjunghiere în cap. Potrivit unor informaţii, victima s-a rănit în timpul unui joc pe care îl practica cu mai mulţi tineri din localitate.

Băieţii se jucau cu bricege pe care le aruncau, pe rând, într-un gard. Victima spitalizată s-a rănit după ce, neavând răbdare să-i vină rândul să-şi arunce „jucăria“, s-a băgat în faţa celorlalţi jucători. Astfel, unul dintre bricegele aruncate a nimerit în capul băiatului de 14 ani. La sosirea echipajului SMURD, tânărul încă avea cuţitul înfipt în cap.

„Pacientul prezenta o plagă înjunghiată temporo-occipital stâng cu corp restant, respectiv cuţit tip briceag. Minorul a suferit plaga de aproximativ 2 centimetri accidental, după o joacă între copii. Pacientul stabil hemodinamic a fost transportat de SMURD la Spitalul de Neurochirurgie“, a arătat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Comentarii