Bărbatul care a lovit mortal cu mașina o fetiţă a fugit de frică. El a fost reținut

vineri, 06 septembrie 2019, 02:01
2 MIN
 Bărbatul care a lovit mortal cu mașina o fetiţă a fugit de frică. El a fost reținut

Copila de opt ani mergea pe marginea drumului.

Şoferul care a omorât copila de opt ani din Mânzăteşti, comuna Ungheni, a fugit de la locul accidentului de frică. Cel puţin asta le-a spus el poliţiştilor după ce a fost prins la câţiva kilometri de locul unde a produs accidentul.

Tragedia a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18.30. Ioana, o copilă în vârstă de opt ani, care mergea cu bicicleta pe marginea străzii a fost lovită de către un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani. Imediat după ce a lovit fata, şoferul a călcat acceleraţia şi a fugit de la locul faptei.

Copila ceruse voie părinţilor să îşi ia bicicleta şi să meargă într-un parc din apropiere, situat în curtea şcolii din localitate ca să se joace. După o perioadă, fata a dorit să se întoarcă acasă, s-a urcat pe bicicletă şi a început să pedaleze pe marginea străzii. La un moment dat, un autoturism care venea din urmă a lovit bicicleta fetei şi a trântit-o la pământ. Victima a fost atinsă cu partea din dreapta a autoturismului Peugeot pe care îl conducea Viorel Bulai, în vârstă de 61 de ani.

Minora a fost resuscitată de către medicii unei ambulanţe SMURD care a venit la faţa locului, apoi a fost transportată la Spitalul „Sfânta Maria“, unde a murit în urma rănilor. În acest timp, poliţiştii au căutat şoferul vinovat şi l-au găsit în localitatea Golăieşti, la câţiva kilometri de locul accidentului. Acesta a fost adus la audieri la sediul Serviciului Rutier Iaşi. Tot aici au venit şi rudele bărbatului, care le-au spus poliţiştilor că Viorel Bulai fusese operat de mai multe ori, având cancer.

La miezul nopţii, Bulai a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca poliţiştii să îl prezinte judecătorilor în vederea arestării pentru 30 de zile.

Comentarii