Beat criţă la volan, a lovit trei maşini parcate pe bulevardul Poitiers

joi, 30 ianuarie 2020, 02:57
1 MIN
 Beat criţă la volan, a lovit trei maşini parcate pe bulevardul Poitiers

Un tânăr beat criţă a lovit cu maşina trei autovehicule parcate, marţi noaptea, pe bulevardul Poitiers. Şoferul în vârstă de 27 de ani conducea un autoturism Alfa Romeo, dinspre strada Cetăţuii către bulevardul Poitiers, iar în intersecţie a pierdut controlul volanului şi a lovit trei autoturisme, pe care le-a avariat uşor.

O patrulă de la Secţia 5 CUG care se afla în zonă a observat incidentul şi l-a luat la întrebări pe tânăr. Acesta avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat transportul la spital pentru prelevarea probelor biologice de sânge.

„La data de 29 ianuarie, poliţiştii Secţiei 5 Iaşi au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Iaşi, care ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iaşi şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu trei autoturisme parcate. Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii