Bilanţul directorului Casei de Cultură a Studenţilor

miercuri, 03 octombrie 2018, 20:30
1 MIN
 Bilanţul directorului Casei de Cultură a Studenţilor

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi, Bogdan Crucianu, şi-a prezentat ieri raportul de activitate de când acesta se află la conducerea instituţiei. Acesta a prezentat noua direcţie a instituţiei culturale studenţeşti, direcţie care s-a concretizat pe activităţi centrate pe îndrumarea studenţilor şi tinerilor, dar şi dezvoltarea pasiunilor acestora, precum teatrul, muzica sau dansul. 

„În anii ce au trecut, am încercat să fim o instituţie activă şi prosperă, căutând tot timpul să ne implicăm în viaţa studenţilor prin mai multe acţiuni şi evenimente în care să le punem în valoare calităţile şi talentul, preocupându-ne de îndrumarea studenţilor şi tinerilor în direcţia actelor culturale de înaltă ţinută şi calitate, astfel încât viitorii intelectuali să nu dispună numai de cunoştinţe profesionale dobândite prin studiul universitar, ci şi o viziune concretă în ceea ce priveşte artele şi celelalte componente ale mediului de elită“, a menţionat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor.

În ultimul an, CCS a realizat 50 evenimente culturale, 25 evenimente realizate împreună cu organizaţiile studenţeşti, dar şi trei spectacole realizate în întregime de trupele CCS şi cinci spectacole caritabile. Alături de acestea, Festudis, Gaudeamus, Studenţiada şi Unifest au fost realizate în parteneriat cu ligile studenţeşti. În prezent, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi activează aproximativ 300 de tineri, instituţia având drept obiectiv principal în perioada următoare să atragă un număr şi mai mare de tineri care se alăture cluburilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul CCS Iaşi. 

 

 

Comentarii