Botoşani: Cum l-au găsit poliţiştii pe copilul de 2 ani care a stat o noapte întreagă singur, în pădure

marți, 19 martie 2024, 08:00
2 MIN
 Botoşani: Cum l-au găsit poliţiştii pe copilul de 2 ani care a stat o noapte întreagă singur, în pădure

Băieţelul de doi ani care a dispărut în judeţul Botoşani a fost găsit în viață. Radu Ayan, care a fost căutat de peste 200 de persoane, a fost găsit de trei polițiști la circa trei kilometri de locul de unde plecase. 

Micuţul era speriat, după ce a petrecut o noapte de unul singur în pădure. Unul dintre poliţişti a povestit cum s-a petrecut totul, dar şi cum s-au simţit salvatorii când au auzit vocea copilului.

Băiețelul de 2 ani dispărut duminică din comuna Tudora, județul Botoșani, a fost găsit la 3 kilometri de locul din care a plecat. "Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat", anunță IPJ Botoșani.

Reporter: Unde l-aţi găsit pe micuţ?

Salvator: În pădurea de lângă schitul de călugări din Vorona, lângă un copac. Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus.

Reporter: Ce aţi simţit când l-aţi văzut?

Salvator: Emoţii, emoţii pe care le vedeţi în direct.

Reporter: Ce a strigat? Ce v-a zis?

Salvator: Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte mic… I-am auzit vocea.

Reporter: Toată noaptea a stat în frig, în pădure?

Salvator: Da, copilul a stat toată noaptea în pădure.

Micuţul a fost preluat de polițiști și va fi dus la spital pentru analizarea stării de sănătate.

Copilașul de 2 ani era în vizită la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit. Era căutat de atunci de forțe impresionante. Citeşte articolul complet pe observatornews.ro.

Comentarii