Ce pedeapsă riscă poliţistul suspectat de pedofilie

luni, 08 ianuarie 2018, 18:54
1 MIN
 Ce pedeapsă riscă poliţistul suspectat de pedofilie

Politistul acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Bucuresti, pentru doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.

Potrivit Articolului 219 din Codul Penal, agresiunea sexuala se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani, insa pedeapsa este de inchisoare de la 3 la 10 ani daca victima nu a implinit 16 ani. 

Ce spune Parchetul Bucuresti: "La data de 08.01.2018, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru o perioada de 24 de ore fata de inculpatul S.E. sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de agresiune sexuala. 

Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, au rezultat urmatoarele: In ziua de 05.01.2018, in intervalul orar 10:10-10:55, in incinta unui bloc din sectorul 6 – in lift si pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gura si in zona abdominala si i-a pus mana in zonele intime persoanei vatamate, minora, in varsta de 5 ani si l-a pupat pe obraji pe minorul in varsta de 9 ani”. (hotnews.ro)

Comentarii