Ce pensie are Nina Iliescu, fosta doamnă a României

marți, 18 februarie 2020, 14:39
1 MIN
 Ce pensie are Nina Iliescu, fosta doamnă a României

Dacă unii se întreabă ce pensii și indemnizații primește fostul președinte Ion Iliescu, pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității, aflați că Nina Iliescu, soția ex-demnitarului, nu câștigă o sumă fabuloasă.

Nina Iliescu, soția fostului președinte Ion Iliescu, are o pensie modestă, scrie evz.ro. Aceasta a fost inginer de profesie și încasează 2.143 lei în fiecare lună.

„Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață.

Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a menționat soția lui Iliescu pe blogul fostului președinte.

Nina Iliescu a evitat mereu aparițiile în public, alegând discreția, atât în perioada celor trei mandate ale lui Ion Iliescu de președinte al țării, cât și pe parcursul vieții și activității ei profesionale.

Comentarii