Ciclistul Nathan Van Hooydonck se află în stare critică după un accident de circulaţie

marți, 12 septembrie 2023, 20:22
1 MIN
 Ciclistul Nathan Van Hooydonck se află în stare critică după un accident de circulaţie

Ciclistul belgian Nathan Van Hooydonck, de la Jumbo Visma, a fost implicat marţi într-un accident rutier, a anunţat cotidianul Le Soir.

Nathan Van Hooydonck (27 de ani) conducea un autovehicul şi se afla în compania soţiei sale, însărcinate, când a fost implicat într-un accident rutier, în apropiere de localitatea belgiană Kalmthout. Van Hooydonck a trecuit printr-o intersecţie iar după aceea s-a ciocnit violent cu patru maşini. „Conducătorul auto a fost a fost resuscitat la faţa locului înainte de a fi transportat la spital, într-o stare care îi punea în pericol viaţa”, a declarat pentru ziarul belgian Het Nieuwsblad purtătorul de cuvânt al poliţiei, Patrick De Smedt. Poliţia nu a făcut cunoscută identitatea şoferului implicat în accident, însă echipa Jumbo Visma a confirmat, mai târziu, într-un comunicat, că este vorba de Nathan Van Hooydonck

Soţia sa a fost nevătămată, potrivit constatărilor poliţiei. Nathan Van Hooydonck se află în spital, unde este supus unor examinări suplimentare. Se pare că belgianul a pierdut controlul maşinii în urma unui infarct suferit la volan. Starea sa actuală nu este cunoscută, dar surse apropiate sportivului au indicat că Van Hooydonck este stabilă.

Comentarii