Cinci pe loc la concursul de director de la Drumuri Judeţene

Printre candidaţii care îndeplinesc cerinţele profesionale se află şi două concurente.

joi, 15 martie 2018, 02:50
2 MIN
 Cinci pe loc la concursul de director de la Drumuri Judeţene

Toţi cei cinci candidaţi înscrişi la concursul pentru şefia Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor au trecut de prima probă – cea a selecţiei dosarelor. 

Comisia de concurs a stabilit că fiecare dintre ei respectă cerinţele profesionale şi i-a invitat la proba scrisă, care va avea loc marţea viitoare. Cei cinci sunt Ciprian Ovidiu Ciucan, un angajat la DJADP care a fost cât pe ce să-i ia locul actualului director în decembrie, continuând provizoratul în care se află Direcţia din vara trecută; Mihaela Cernat, consilier asistent la Direcţia Arhitectură şi Urbanism din cadrul Primăriei Iaşi; Sorin Babliuc, cel care asigură interimatul încă din iulie 2017; Anca-Aura Gavriluţă, consilier superior la Direcţia Generală Tehnică şi Dezvoltare de la Primăria Iaşi; Romeo Stoica, fost director al DJADP în perioada 2004-2008.

Cititi si: Şeful de la „Drumuri Judeţene“ a luat nota 2 (doi) la concurs

Este al doilea concurs organizat în ultimele opt luni, câte au trecut de la plecarea prin demisie a fostului director Daniel Achiţei. La primul se înscriseseră doar doi candidaţi, dintre care unul nu s-a mai prezentat, iar celălalt a obţinut o notă ruşinoasă: 2,42, mai exact 24,20 puncte din minimul de 70 necesar. Rămâne de văzut dacă, săptămâna viitoare, acum cu patru contracandidaţi, directorul interimar – căci despre el este vorba – va demonstra că a pus burta pe carte. 

Cititi si: Concursul câștigat de șeful de la Drumuri județene ar fi vizat de DNA

 

Comentarii