Cîţu, iritat de insistenţa jurnaliştilor: Presa nu s-a civilizat în 30 de ani trecuţi de la Revoluţie

miercuri, 26 mai 2021, 17:22
1 MIN
 Cîţu, iritat de insistenţa jurnaliştilor: Presa nu s-a civilizat în 30 de ani trecuţi de la Revoluţie

Premierul Florin Cîţu a refuzat, miercuri, să facă declaraţii după prezentarea Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlament. Iritat de insistenţele presei, premierul le-a spus jurnaliştilor că nu s-au „civilizat în 30 de ani trecuţi de la Revoluţie”.

Jurnaliştii i-au cerut premierului să le răspundă la întrebari şi i-au spus că astfel de imagini erau filmate doar pe timpul când Liviu Dragnea era preşedintele Camerei Deputaţilor şi refuza să facă declaraţii. În acest context, Florin Cîţu a replicat:

„Nu v-aţi civilizat în 30 de ani trecuţi de la Revoluţie. În orice ţară civilizată, declaraţiile se dau într-un cadru organizat. Vă aştept la Guvern pentru conferinţe”, a spus premierul.

Premierul Florin Cîţu a prezentat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) în Parlament însă, la finalul şedinţei, a refuzat să facă declaraţii de presă şi să răspundă la întrebările reporterilor. PNRR trebuie prezentat la Bruxelles până la finalul lunii mai. Planul a creat tensiune între opoziţie şi putere, dar şi în interiorul Coaliţiei.

Comentarii