COLINDE ÎN DAR pentru copiii și tinerii cu autism din Iași

vineri, 29 noiembrie 2019, 16:25
1 MIN
Copiii și tinerii cu autism din Iași primesc cu inima deschisă un cadou emoționant, în cea mai frumoasă perioadă a anului, cea a sărbătorilor de iarnă. 
Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR), filiala Iași, organizează o nouă ediție a evenimentului ”Colinde în dar”, cu scopul de a strânge fonduri pentru asigurarea continuității terapiei pentru beneficiarii organizației. 
Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie, de la ora 17:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu" Iaşi, iar accesul se va face pe bază de invitație, care este în valoare de 30 de lei. 
Invitațiile pot fi rezervate la adresa de e-mail: contact@ancaar-iasi.ro, la telefon: 0332 408826 sau pot fi achiziționate înainte de începerea concertului, de la locul de desfășurare al acestuia.
Concertul de colinde va fi susținut de către prietenii tinerilor cu autism, copiii din  Corurile Angeli.  Amfitrioana evenimentului va fi jurnalista Raluca Daria Diaconiuc, care este alături de familia ANCAAR – filiala Iași de mulți ani. 

Comentarii