Competiţie pentru 104 milioane de lei. Trei oferte pentru un lot dintr-un nou contract ApaVital

luni, 25 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Competiţie pentru 104 milioane de lei. Trei oferte pentru un lot dintr-un nou contract ApaVital

Încă un contract al ApaVital din proiectul uriaş de extindere a reţelelor de apă şi canalizare a trecut în parte de etapa depunerii ofertelor. Trei candidaţi s-au arătat interesaţi de contractul de lucrările privind extinderea sistemului de apă şi canalizare pe Axa 2 Iaşi-Mogoşeşti-Scânteia, pachet estimat la 104 milioane de lei, mai exact de primul dintre cele două loturi ale contractului scos la licitaţie în mai. 

Cele trei oferte vin din partea unor asocieri de firme conduse de Teoval & Co (din care face parte şi Eky-Sam), Ness Proiect Europe şi Conest (în alianţă cu Construcţii Erbaşu).

Primul lot al acestui pachet cuprinde construirea conductei de apă potabilă Piciorul Lupului-Mogoşeşti-Scânteia, staţii de pompare şi gospodării de apă, înfiinţarea reţelelor de canalizare în localităţile Mogoşeşti, Mânjeşti, Budeşti, Scânteia, Boroseşti şi Ciocârleşti. Celălalt lot, pentru care nu a fost înregistrată nicio ofertă, vizează construirea unei staţii de epurare a apelor uzate la Scânteia, care va deservi 3000 de locuinţe. Lotul 1 este estimat la 89,2 milioane de lei, iar Lotul 2, la 14,8 milioane. Termene de execuţie: 25 de luni pentru primul lot, respectiv 22 de luni pentru al doilea. 

Comentarii