Concurs de idei pentru transformarea zonelor urâte din Iași

marți, 09 octombrie 2018, 02:00
1 MIN

Pasionaţii de arhitectură şi specialiştii în domeniu au posibilitatea să participe la un concurs de finanţare pentru creativitate în dezvoltarea urbană a Iaşului. Astfel, cei care doresc să realizeze proiecte prin care să propună modalităţi inedite, inventive şi originale, dar şi utile, prin care să schimbe faţa unor zone ale Iaşului îşi pot depune propunerile până pe 26 noiembrie, când se va încheia prima etapă a concursului.

Etapa a doua presupune înscrierea efectivă a proiectelor, proiecte care dezvoltă ideile selectate în prima etapă a concursului. Cea de-a doua etapă se va desfăşura în perioada 4 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.

Fondul Iaşi Forward este finanţat de către SC Transgor Logistik SRL, fiind un proiect realizat în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Iaşi. Concursul este realizat pentru cel de-al doilea an consecutiv, acesta fiind destinat în special designerilor, arhitecţilor, artiştilor, dar şi tuturor pasionaţilor care îşi doresc să transforme spaţiile publice din Iaşi.

Transgor Logistik va pune la dispoziţie sumele necesare finanţării proiectelor, oferă soluţii personalizate de logistică, dar şi expediţii şi transportul rutier pentru diferite tipuri de mărfuri. Înscrierile la prima parte a competiţiei, dar şi informaţii suplimentare despre aceasta, pot fi aflate pe site-ul fundatiacomunitaraiasi.ro.

Comentarii