Concurs de pictură pentru elevi, organizat pe Facebook

luni, 15 ianuarie 2018, 17:15
2 MIN
 Concurs de pictură pentru elevi, organizat pe Facebook
Elevii cu vârsta între 6 şi 19 ani pot participa în această perioadă la Concursul Naţional de Pictură „Nicolae Grigorescu“, destinat elevilor din învăţământul preuniversitar românesc de stat sau privat. 

Copiii vor putea fi recompensaţi pentru talentul şi creativitatea lor. Concursul este organizat de Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi, scopul fiind acela de a identifica şi promova elevii capabili de performaţe artistice deosebite în domeniul picturii. Competiţia se desfăşoară într-o singură etapă, prima zi de depunere a lucrărilor fiind ieri, concursul urmând să se încheie pe 15 februarie. Lucrările pot fi înscrise în concurs printr-un mesaj privat la pagina de Facebook USLIP IAŞI News, mesaj care trebuie să conţină şi o poză a picturii realizate de către elev.

De asemenea, mesajul trebuie să conţină şi judeţul de provenienţă, unitatea şcolară, numele, vârsta, clasa şi cadrul didactic îndrumător dacă este cazul. Jurizarea lucrărilor se va face pe baza unei medii rezultate din numărul de like-uri la poza cu desenul fiecărui elev, iar 50% din nota finală va fi dată de o comisie de specialitate. Finaliştii vor fi anunţaţi pe 16 februarie. Participanţii la concurs au şansa de a câştiga unul dintre şapte premii în bani. Astfel, 300 lei la primi elevul de pe locul I, 200 lei cel care va obţine premiul II, 100 lei va primi elevul de pe locul III, iar 50 de lei elevii cu Menţiune I, Menţiunea a II-a şi Menţiunea a III-a. Va fi oferit şi un premiu de popularitate, în valoare de 150 de lei, pentru pictura cu cele mai multe like-uri la imaginea postată pe pagina de facebook USLIP IAŞI News. 

 

 

Comentarii