De Business

Punem punctul pe știi

Conferința Regională RBL Iași, ediția a III-a – Moldova are potențial. Creăm oportunități

joi, 02 iunie 2022, 11:31
3 MIN
 Conferința Regională RBL Iași, ediția a III-a – Moldova are potențial. Creăm oportunități

Au mai rămas 10 zile până când comunitatea Romanian Business Leaders se reuneşte la un nou eveniment. Pe 9 iunie, te aşteptăm alături de noi la Conferinţa Regională RBL Iaşi, ediţia a III-a – Moldova are potenţial. Creăm oportunităţi. 

Ne propunem să abordăm în cadrul evenimentului modul în care situaţiile rezultate din contextul economic actual – cel al pandemiei şi al războiului din Ucraina – influenţează mediul de business. Cele două crize modelează un cadru nou în care se realizează afacerile. Fenomene precum integrarea cetăţenilor ucraineni în piaţa locală a forţei de muncă sau afluxul de studenţi din Republica Moldova în centrele universitare de dincoace de Prut creează oportunităţi şi provocări în egală măsură. Sunt realităţi noi şi vechi care au un impact direct în economie (nu doar în piaţa muncii, ci şi în creşterea consumului).

Vom răspunde la întrebări precum:

  • Care sunt principalele oportunităţi pe care le putem valorifica într-un mediu economic aparent ostil? 
  • Cum acţionăm sau reacţionăm în faţa permanentelor schimbări? 
  • Cât suntem de deschişi şi în ce măsură ne afectează toate aceste noi provocări? 

Agenda evenimentului este disponibilă aici. 

Deschidem cea de-a III-a ediţie a Conferinţei Regionale RBL Iaşi împreună cu Dragoş Petrescu, Preşedinte RBL | Preşedinte @City Grill Restaurants, Dan Schipor, Reprezentant RBL Iaşi | Partener @BDO Business Advisory şi Mirabela Miron, President & Owner, Avisso.

În prima parte a zilei, în cadrul sesiunii Ce facem cu banii, investim inteligent sau cheltuim cu grijă?, moderată de Cornel Scripcă, Senior Director – Iaşi Retail Area @Raiffeisen Bank România vom reface traseul banilor – de la nevoie, la consultanţă, atragere de finanţare şi implementare de succes.

În următoarea sesiune Moldova. Next steps, moderată de Mirabela Miron, President & Owner, Avisso vor fi abordate teme ca noile trenduri în business şi cum pot fi acestea aplicate în regiune, despre impactul studenţilor veniţi din Republica Moldova asupra forţei de muncă şi asupra forţei de consum, despre ce implicaţii are conflictul din Ucraina asupra regiunii, dar şi despre cum mediul de business contribuie la dezvoltarea Iaşiului ca smart city.  

Ultima sesiune este dedicată Live talk-ului: Învăţarea continuă, condiţie pentru performanţă. în care Dan Berinde, Managing Partner @Coaching Partners va discuta cu Felix Pătrăşcanu, Managing Partner @FAN Courier despre succesul în business şi cum acesta se bazează pe capacitatea antreprenorului de a-şi asuma riscuri, dar şi pe investiţia sa în propria formare continuă profesională. Performanţa se clădeşte pe multe ore de învăţare, pe networking de calitate şi pe o curiozitate nemărginită. 

Multă energie va fi prezentă la finalul evenimentului când vor fi prezentate proiectele RBL Iaşi, va fi lansată invitaţia în comunitate, iar conferinţa se va încheia cu o sesiune de networking.

Pe 9 iunie, membri RBL ce sunt prezenţi pentru Conferinţa RBL Iaşi sunt invitaţi la o cină dedicată comunităţii RBL. Mai multe detalii despre aceasta vei primi în apropierea evenimentului, te rugăm însă să iei în considerare şi această cină atunci când îţi planifici plecarea de la Iaşi.

  • Îţi poţi achiziţiona biletul de participare, în valoare de 400 lei + TVA, de aici. 

Comentarii