Cosette Chichirău, de acord să facă alianță cu PNL doar dacă Harabagiu este demis

vineri, 29 ianuarie 2021, 09:37
1 MIN
 Cosette Chichirău, de acord să facă alianță cu PNL doar dacă Harabagiu este demis

„Fără demiterea lui Gabriel Harabagiu, nu putem în parteneriat cu PNL Iași. Vrem să colaborăm cu colegii PNL din Consiliul Local, dar cu condiția promovării unor parteneri integri și competenți”, a declarat Cosette Chichirău la o conferință de presă online organizată în această dimineață împreună cu consilierii alianței USR PLUS. La mai bine de patru luni de la alegerile locale, încă nu au fost desemnați viceprimarii municipiului. Ea a adăugat că nu a primit niciun răspuns privind proiectele prioritare pentru locuitorii municipiului.
 

Copreședintele alianței i-a cerut din nou lui Mihai Chirica să facă un pas în spate pe fondul problemelor în justiție pe care le are. Primarul a declarat ieri că își va continua mandatul. Totodată, el a spus că își va păstra și funcțiile politice din PNL până când colegii din partid vor dori altfel.
Conferința online a USR PLUS, organizată chiar înaintea ședinței Consiliului Local programată pentru azi, a mai abordat problema acută a opririi anunțate a furnizării apei calde și termoficării în oraș. În fine, participanții la conferința de presă au salutat decizia de desființare a clădirii de pe esplanada Teatrului Luceafărul unde a funcționat showroom-ul Palas și apoi sediul de relații cu publicul al E.On.

Comentarii