Crimă conjugală înfiorătoare: a pus capăt disputei cu soţia tăindu-i gâtul prin somn

joi, 19 mai 2022, 01:57
1 MIN
 Crimă conjugală înfiorătoare: a pus capăt disputei cu soţia tăindu-i gâtul prin somn

Un ieşean a pus capăt scandalurilor permanente cu iubita sa, ucigând-o. Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Tribunalului cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Propunerea a fost aprobată, iar contestaţia înaintată de suspect în faţa Curţii de Apel a fost respinsă. Bărbatul va rămâne în stare de arest cel puţin până pe 11 iunie.

Mitruţ Mihăilă este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal că în dimineaţa zilei de 10 mai şi-ar fi ucis concubina în urma unui conflict apărut pe fondul consumului de alcool.

„După ceartă, victima se afla în patul locuinţei. Suspectul ar fi luat un cuţit şi a tăiat-o în zona gâtului, ceea ce i-a provocat decesul. Când a văzut că femeia a murit, a ridicat corpul, l-a târât circa 25 de metri în afara locuinţei şi l-a aruncat într-o groapă din spatele casei, folosită ca lutărie”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal, Mihaela Apostol.

Din cercetările de până acum a rezultat că bărbatul de 47 de ani şi concubina acestuia obişnuiau să bea împreună, amândoi fiind consumatori cronici de alcool. Nu era pentru prima oară când cei doi se certau pe acest fond, de această dată scandalul degenerând. Circumstanţele exacte ale faptelor urmează să fie determinate.

Comentarii