Advertorial

Cu Sabytrans, trimiți rapid și în siguranță colete din Iași în Anglia (P)

vineri, 03 iunie 2022, 06:25
3 MIN
 Cu Sabytrans, trimiți rapid și în siguranță colete din Iași în Anglia (P)

Astăzi Sabytrans a lansat o promoție limitată, doar pentru clienții noștri din Iași. Doar în luna iunie, 2022, la plasarea unei comenzi online, aplică codul de reducere IASI06. Dacă depășiți greutatea de 100KG, aplicăm o reducere de 15%. Dacă nu depășiți această limită, discountul aplicat va fi de 10%.

Poate ați auzit de noi deja, compania noastră activează pe piața transportatorilor din 2015. De peste 7 ani, îmbunătățim constant serviciile de transport oferind curse de transport colete pentru românii stabiliți în Marea Britanie. Aceștia au posibilitatea de a trimite regulat pachete în țară, rudelor și celor dragi.

În plus, cei care vor să trimită produse tradiționale, cadouri sau alte bunuri din România, o pot face. Acoperirea este națională, include întreg județul Iași, cu toate localitățile sale limitrofe. Nu în ultimul rând, colaborăm și cu firme care expediază electrocasnice, motociclete, scutere, trotinete electrice, biciclete, mobilă, sau orice alte bunuri destinate uzului comercial.

Cat durează să trimiți un colet din Iași în Anglia?

După plasarea unei comenzi online sau telefonic, un curier va prelua de la adresă coletul dvs. miercuri. Tot procesul durează pană la 3 zile lucrătoare. Că urmare a noilor reguli impuse de Marea Britanie și UE, coletele dvs. sunt supuse controlului vamal. Ne asigurăm că procesul de vămuire este efectuat rapid. În cazuri extrem de rare, durata transportului se poate prelungi cu câteva zile.

Pregătirea coletului

Pentru a proteja bunurile dvs. în timpul transportului, recomandăm împachetarea obiectelor cu folie cu bule antișoc. În plus, pentru un extra siguranță, puteți distribui conținutul în mai multe cutii mici care, la rândul lor, să fie intruduse într-o cutie mare, securizată cu bandă adezivă. În cazul în care transportați produse fragile, recomandăm să nu depășiți limita de 25KG per colet.

Bunurile acceptate la transport

Acceptăm pentru transport alimente, bunuri de uz casnic, dar și mobilă sau motociclete. Pentru cei care vor să se mute din Anglia în Iași, putem oferi un serviciu de mutări complet. Din păcate, nu putem prelua colete care conțin tutun sau alcool, excepție făcând vinul; nu se poate trimite tărie, țigări sau tutun vrac. 

Acoperire

Începând cu anul 2022, Sabytrans oferă în exclusivitate acoperire pe întreg teritoriul Marii Britanii, inclusiv și comunitatea romanilor din Scoția. Servim toți clienții, indiferent de locație, atât în România cât și în UK.

Beneficii

În fiecare lună, avem în derulare promoții specifice. Oferim reduceri clienților fideli dar încurajăm și pe cei care n-au mai trimis niciodată un colet cu noi. La prima comandă, primiți 10% reducere dacă greutatea totală depășește 100 de kilograme.

În plus, la cererea dvs., ne putem ocupa și de împachetarea suplimentară a coletelor, pentru un plus de siguranță.

Pentru a trimite un colet din Iași în Anglia, sau invers, puteți face o programare online sau telefonic la Call Center Sabytrans: 0733 215 281 ( număr de Romania ) sau 0044 7415 238 968 ( număr de UK).

Comentarii