Cum alegi cea mai bună ofertă de finanțare pentru camioane noi sau camioane second hand Romania? (P)

vineri, 29 aprilie 2022, 12:20
4 MIN
 Cum alegi cea mai bună ofertă de finanțare pentru camioane noi sau camioane second hand Romania? (P)

Deținerea propriei flote este adesea visul multor proprietari de întreprinderi de transport. Oricât de mare și riscantă poate părea o investiție în achiziționarea de camioane rulate sau noi.

Prețul pentru camioane second hand Romania este direct proporțional cu anumiți factori și criterii la care trebuie sa fiti atenti în momentul în care achiziționați un cap tractor sau camion second hand, precum: marca camionului, anul de producție, kilometraj, uzură etc. Acestea sunt doar câteva exemple din lista lungă de informații pe care orice persoană care dorește să achiziționeze camioane second dorește să le bifeze înainte de a lua o decizie. 

Chiar și cu toate informațiile bifate, nu toți antreprenorii sau proprietarii adoptă imediat decizia de cumpărare din varii motive. Așadar, pentru astfel de situații există numeroase oferte adaptate nevoilor tale. 

Fiecare afacere în parte poate avea nevoi diferite, la fel și afacerea ta. De aceea, în prezent,  Scania Credit oferă servicii de finanțare adaptate profilului tău de activitate. Indiferent de opțiunea pe care o vei alege, un lucru este cert: Vei avea posibilitatea să beneficiezi de camioane rulate într-o stare foarte bună, care au fost supuse la mai multe teste de siguranță, oferite de Scania Approved. 

În ceea ce privește achiziționarea de camioane noi, prețul acestora este direct proporțional cu dotările pe care le alegi, de la motorizare și până la opțiunile selectate. În momentul în care realizezi configurația pentru un camion nou, cu cât alegi mai multe dotări extra față de pachetele standard, cu atât prețul camionului va fi mai mare.

Dorești să cumperi în următoarea perioadă un camion nou sau second hand, dar nu dispui de fonduri suficiente? Citește în continuare și află care sunt beneficiile fiecărei metode de finanțare pe care o alegi pentru camioane second hand Romania sau camioane noi.

Leasing financiar: Ce presupune această metodă de finanțare și care sunt avantajele?

Leasingul financiar presupune că la finalul contractului poți păstra vehiculul de mare tonaj pe care l-ai ales prin acest program de finanțare. Acest tip de finantare este disponibil atat pentru achizitionarea camioanelor second hand, cat si camionelor noi.

Oferta Scania Credit include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP la care sunt acoperite costurile în funcție de nevoile afacerii tale. În plus, pentru un avans de la 10%, profiți de valoare reziduală de la 0% la 10%, o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și o dobândă atractiva.

Leasingul financiar nu include și pachetul de servicii pentru intretinerea camionului dumneavoastra. Totuși, poți opta să adaugi opțional garanția internațională și contractul de întreținere împreună cu serviciile pentru șofer personalizate în funcție de afacera ta.

Leasing operațional: Ce presupune această metodă de finanțare și care sunt avantajele?

Dacă dorești să îți mărești flota cu camioane noi, dar nu vrei să te ocupi și de costurile de întreținere, atunci leasingul operațional este varianta potrivită. Această metodă îți permite să plătești o sumă lunară pentru un camion, rata fiind calculată în funcție de rulajul mașinii și durata contractului, pe baza căreia tu poți folosi vehiculul în funcție de nevoile afacerii tale, iar vehiculul se va restitui la expirarea contractului. Acest tip de angajament are atașat un contract de servicii, precum și asigurarea Scania Insurance. 

Printre principalele avantaje ale acestei metode de finanțare se numără: angajament în afara bilanțului contabil, cost fix per kilometru, plăţi lunare efectuate din venitul de exploatare şi compensare din profiturile impozabile și fără riscuri cu privire la valoarea reziduală.

Acest serviciu de finanțare leasing camioane noi este pus la dispoziție de Scania Credit România, iar avantajele sunt absolut incontestabile! În plus, tot în cumulul ratei, poți opta și pentru servicii pentru șofer, pe care să le personalizezi în funcție de necesitățile activității companiei tale.

Unul dintre cele mai mare avantaje ale ofertei de leasing operational pentru camioane noi este posibilitatea de a plăti doar pentru ce ai utilizat. Deci, dacă la final de contract nu vrei să fii proprietarul camionului poți să plătești pentru ce ai folosit și să returnezi vehiculul. Acest lucru îți te va ajuta să nu deții niciodată o flotă învechită. Față de cel financiar, cu ajutorul leasingului operațional vei putea lua doar camioane noi. 

Deci, tu ce alegi cand vine vorba de camioane noi sau camioane second hand Romania? Consultă chiar azi oferta de leasing camioane second hand de pe camioane.scania.ro și alege forma de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii tale! 

Comentarii