Cum au rămas moldovenii singuri Cuc cu autostrada

joi, 21 februarie 2019, 02:50
3 MIN
 Cum au rămas moldovenii singuri Cuc cu autostrada

Nu ştim dacă aţi văzut au ba nominalizarea lui tanti Veorica pentru fotoliul de menistru al Transporturilor, în persoana unui fost locotenent de-al sforarului giurgiuvean Bădălău, Cuc pe numele lui, dar vrem să vă spunem două vorbe despre el, dacă aţi uitat. 

El a mai fost menistru aicea, pe vremea lui Tudose, şi de el se leagă anularea primei licitaţii pentru A8, cea pentru studiul de fezabilitate atribuit deja, spun gurile rele că la comanda grupării penale, ca să se mai tergiverseze treaba în mod legal. Dar nu asta voiam să spunem, ci faptul că acest Cuc zice-se că s-a bătut în partid cu un personagiu şi mai sinistru pentru A8. Este vorba de băcăuanul şef de Cejău Dragoş Benea, om care e împotriva A8 chiar pe faţă, nu precum Cuc, doar în pantaloni. Acuma, revenind la acest Cuc, ca om cu două facultăţi la bătrâneţe, ambele la trompete private, şi ca politician paraşutat în partidoi pe filiera lui Dan Diaconescu, care l-a adus în politichia giurgiuveană, ce să aştepţi?

Dedicaţie specială de la nea Felu, din călătoria spaţială cu sateliţii ESA, pe banii ahrabilor

Şi dacă tot vorbim de meniştri ai Transporturilor, haideţi să vă mai spunem una scurtă. Amicul Archibald Tănase ne-a atras ieri atenţia că nenea Relu, fostul menistru ieşean, ne-a dedicat o ditamai postarea pe pagina de Feisbuc zilele trecute, imediat ce noi am scris despre poza şi plimbărica lui din Guyana Franceză, în America de Sud, din 2011, pe când era parlamentar, şi când de acolo s-a lansat un dimatai satelitul de miliarde de euro plătiţi de miliardarii ahrabi din Abu Dhabi. Boon, dar ce zice acolo nenea Felu? iaca, printre altele: «Chiar credeaţi că după atâţia ani, nu am altceva de făcut decât să postez pe facebook o poză de-a mea de acum 7 ani, doar aşa, de amorul artei?(…) Măi copii, de fapt, mă interesa să intru în contact cu o persoană care a zburat ca turist, în spaţiu, prin ESA. O chestiune de business. Un potenţial client. Aveam nevoie să atrag atenţia asupra mea, pentru ca acea persoană să mă contacteze. Şi am reuşit. Dar si cu ajutorul vostru, „prietenii“ din presă, care, în dorinţa voastră de a mă bagateliza, aţi contribuit la creşterea şanselor». Hmm, de fapt, ce nu aţi înţeles aicea, dom’ menistru, e că noi ne-am prins din prima, şi că am vrut să vă dăm intenţionat o mână de ajutor aicea ca să vă găsiţi clienţi cu bani din Ioropa, folosind tehnicile speciale PULS. Ei, vedeţi că pe asta n-o ştiaţi? Nu-i bani, vă iertăm tura asta!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii