Cum să supravieţuim în vreme de pandemie

sâmbătă, 29 februarie 2020, 05:00
1 MIN
 Cum să supravieţuim în vreme de pandemie

Treaba cu virusul se poate fâsâi (cică moare la căldură) sau extinde (încât întreaga lume să arate ca în imaginile alea din zonele afectate, cu supermarketuri goale, fără nimic de mâncat pe rafturi). Ce facem? Vă oferim un mic ghid de supravieţuire:

Mai întâi, dacă se golesc rafturile, nu intraţi în panică! Pe vremea lui Ceauşescu toate alimentarele erau goale, dar ne-am descurcat! Revenim la reţetele vechi, gătim dintr-un pui vânăt, de 500 de grame, mâncare pentru întreaga familie, să aibă toată luna, mai găsim o pilă pe la un aprozar, apar urzicile şi ştevia şi aşa trece pandemia, plus că facem şi importante economii!

Se ştiu cazuri de oameni care au supravieţuit unui asediu (la Leningrad, de pildă) gătindu-şi încălţările din piele; este o soluţie, însă doar pentru carnivori! Din nefericire pentru ei, veganii vor fi nevoiţi să-şi fiarbă tenişii din pânză; bănuim că supa rezultată este mai puţin hrănitoare, mai lipsită de gust şi mai urât mirositoare. De raw-vegani va fi şi mai rău, fiincă îşi vor mânca tenişii cruzi, neprelucraţi la foc… Va urma!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii