Cupa Unirii la minifotbal a rămas în Iași. Cine sunt câştigătorii

luni, 22 ianuarie 2024, 16:52
1 MIN
 Cupa Unirii la minifotbal a rămas în Iași. Cine sunt câştigătorii

Echipa Belfoot Iași a câștigat ediția a XV-a a Cupei Unirii la minifotbal, competiție organizată de Asociația Județeană de Minifotbal Iași, în parteneriat cu Federația Română de Minifotbal și Consiliul Local al Municipiului Iași.

În finală, Belfoot, grupare antrenată de Ionuț Știrbets și manageriată de Andrei Barnoschi, s-a impus cu 4-0 (1-0) în fața formației Inter Traian Vaslui, prin golurile marcate de Ramon Gheorghe (2), Dumitru Șova și Ionuț Furtună.

Locul III a fost obținut de o altă echipă ieșeană – Sporting, care a trecut în finala mică cu 4-2 (2-2) de campioana de anul trecut, Old Boys București.

În semifinale, Sporting Iași cedase cu 2-8 în fața Belfoot.

La turneul desfășurat la Complexul Magic (Magic Stadium și Arena Magic Heineken) din Complexul Tudor Vladimirescu au participat 28 de echipe, trei dintre acestea fiind din Anglia: FC Lions Luton, Corby Delta Tulcea și MK Argeș.

La final, primele patru clasate au primit câte un trofeu din partea organizatorilor.

De asemenea, au fost acordate și patru premii individuale.

Marcator a zece goluri, Gheorghe Ramon, de la Belfoot, a fost desemnat golgheterul competiției, campionul mondial Vlad Mocanu, de la Inter Traian Vaslui, a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător al turneului, iar MVP-ul finalei a fost desemnat George Agache, de la Belfoot. Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Narcis Morariu, de la Inter Traian Vaslui.

Premiul fair-play a fost acordat echipei FC Lions Luton.

Comentarii