Cursuri gratuite pentru admitere la Facultăţile de Bioinginerie şi Farmacie

vineri, 02 februarie 2018, 02:50
1 MIN
 Cursuri gratuite pentru admitere la Facultăţile de Bioinginerie şi Farmacie

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi pregăteşte cursuri gratuite de pregătire pentru elevii care vor să dea în vară testul de admitere la Facultatea de Bioinginerie Medicală şi Facultatea de Farmacie. La Bioinginerie se vor face sesiuni de pregătire la biologie şi matematică, iar la Farmacie, cursuri de chimie organică şi biologie vegetală.

 „Îi aşteptăm pe liceeni să păşească cu încredere în amfiteatrele Facultăţii de Bioinginerie Medicală, să-şi  consolideze cunoştinţele, să descopere problemele şi provocările unei etape incitante din viaţa lor, în care profesorii le sunt prieteni şi parteneri de dialog“, a declarat prof.dr. Anca Galaction, decanul Facultăţii de Bioinginerie Medicală. Întâlnirile sunt programate în fiecare miercuri, de la ora 16.00, pentru matematică, şi în fiecare joi, de la aceeaşi oră, la biologie.

Pentru înscriere, trebuie trimis un e-mail la bioinginerie@umfiasi.ro. La Farmacie, cursurile vor fi organizate în perioada februarie – iunie 2018, la Chimie organică şi Biologie vegetală. „Dorim să venim în sprijinul tinerilor care vor să îmbrăţişeze nobila profesie de farmacist şi s-au hotărât să participe la concursul de admitere. Cursurile vor avea un caracter interactiv, propunându-ne ca împreună cu candidaţii să aprofundăm aspectele mai dificile din materia de concurs, punând în acelaşi timp un accent deosebit pe aplicaţii“, a declarat prof.dr. Lenuţa Profire, decanul Facultăţii de Farmacie. Cursurile se vor defăşura în intervalul orar 9.00 – 13.00, în amfiteatrul „Marţian Cotrău“. Candidaţii interesaţi se pot înscrie prin accesarea formularului disponibil pe site-ul umfiasi.ro.

 

 

Comentarii