Daruri pentru elevii de la Şcoala Alexeni de la princhindeii de la Grădiniţa 13

miercuri, 18 decembrie 2019, 11:26
1 MIN

Un grup de copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 au vizitat redacţia Ziarului de Iaşi în această dimineaţă, aducând fructe, dulciuri, jucării şi materiale didactice pentru colegii lor de la Şcoala Alexeni. Micuţii au putut vedea şi vedea şi atelierul lui Moş Crăciun şi ajutoarele sale care pregătesc darurile aghiziţionate datorită generozităţii ieşenilor. Colectivul de părinţi, copii şi cadre didactice de la Grădiniţa nr. 13 realizează mai multe campanii şi acţiuni umanitare în această perioadă, cadrele didactice dorind să sublinieze importanţa generozităţii şi să le insufle copiilor această calitate.

„Noi vom mai avea mâine o acţiune adresată bătrânilor din cartierul nostru, bătrâni cu situaţii financiare precare. Acţiunea se numeşte Suflet pentru suflet, aceasta, în cadrul căreia am adunat daruri pentru copiii de la Alexeni, se numeşte Cutia cu zâmbete, am avut un spectacol caritabil în parteneriat cu Fundaţia Glasul vieţii, cu părintele Damaschin, toate aceste acţiuni fiind încununate în frumosul nostru proiect Şcoala pentru valori autentice, luna decembrie fiind luna solidarităţii sociale. Noi răspundem însă pozitiv şi suntem receptivi la astfel de activităţi pe tot parcursul anului”, a menţionat Iuliana Prodan, directorul unităţii şcolare.

Copiii de la Grădiniţa nr. 13 au realizat luna aceasta şi un târg de felicitări realizate de ei, târg în parteneriat cu studenţi de la Facultatea de Psihologie, fondurile strânse fiind donate cazurilor sociale. Copiii din Alexeni vor primi darurile din partea ieşenilor în cursul zilei de mâine. Acum, ajutoarele Moşului fac ultimele pregătiri, cadourile micuţilor urmând să fie încărcate în cursul acestei zile în cele două „sănii ale Moşului” puse la dispoziţie de omul de afaceri Viorel Blăjuţ.

Comentarii