De la cei mari la cei mici

miercuri, 23 martie 2022, 02:50
2 MIN
 De la cei mari la cei mici

 

Seniorii Politehnicii au un test la Botoşani, juniorii merg mai bine ca anul trecut

 

Politehnica Iaşi a revenit aseară la pregătire, după ziua liberă primită luni. Antrenorul Costel Enache a stabilit un program intens în această săptămână, în care campionatul este întrerupt. În următoarele trei zile echipa va avea patru antrenamente (două joi), iar sâmbătă este prevăzută disputarea unui meci amical, la Botoşani, cu echipa locală FC. Confruntarea cu singura grupare de primă ligă rămasă în Moldova a fost confirmată oficial luni seară, după mai multe discuţii purtate între părţi. Conform oficialilor ieşeni, ora de start a testului va fi stabilită astăzi sau mâine. Poli va face deplasarea la Botoşani şi se va întoarce acasă în ziua partidei de verificare.

În altă ordine de idei, echipele de juniori ale Politehnicii Iaşi, care au înregistrat rezultate foarte slabe anul trecut, au intrat bine în 2022. Poli a câştigat toate meciurile oficiale disputate în prima rundă a play-out-ului Seriei Est a Ligii Elitelor din acest an, partidele având loc în Iaşi.

La juniori sub 19 ani, formaţia pregătită de Adrian Kerezsy a trecut cu 4-0 de lanterna grupei, Sport Team Bucureşti, şi se află pe locul III, din VI, cu 19 puncte.La juniori sub 17 ani, echipa antrenată de Adi Cotan a învins cu 4-3 pe Concordia Chiajna şi ocupă poziţia a IV-a, antepenultima, cu 18 puncte. La juniori sub 16 ani, Poli, care este antrenată acum de Bebe Manole, după recenta destituire a lui Liviu Moldovan, a învins în derbiul local formaţia Liceului cu Program Sportiv Iaşi, care a fost gazdă, cu 3-0. Politehnica se situează pe locul III, penultimul, cu 6 puncte, iar LPS se află pe ultima poziţie, cu 3 puncte.

Mai trebuie amintit că în campionatul rezervat juniorilor sub 15 ani, Poli (antrenor – Mihai Drăgoi) a trecut cu 2-0 de Ceahlăul Piatra Neamţ şi este sigură că va câştiga una dintre cele 16 serii ale campionatului, seria în care a jucat Iaşul fiind formată din cinci echipe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii