COMUNICAT DE PRESA

Delicii culinare şi destinaţii de shopping, printre ultimele noutăţi ale verii, la Palas

joi, 11 august 2022, 12:24
4 MIN
 Delicii culinare şi destinaţii de shopping, printre ultimele noutăţi ale verii, la Palas

 Ansamblul mixed-use Palas este un proiect efervescent, care se adaptează trendurilor în materie de retail, dar şi în funcţie de cerinţele comunităţii. Astfel, în Palas au fost inaugurate mai multe locaţii noi, iar de curând a început o reorganizare a unor chiriaşi, pentru a face loc unor noi branduri pe care ieşenii şi le doresc mai aproape.

Inaugurări – Gelateria Gioelia, care propune îngheţată artizanală * Coriolan, unde se găsesc cele mai spectaculoase bijuterii * Partigiano, cu delicii italieneşti * Mobs, cu savori urbane * Dr. Bubble, unde poţi încerca un bubble tea * Uncle Mushu, cu deserturi delicioase * Mojito Lime, care te invită la cocktail-uri perfecte pentru zilele de vară * Mai Cha Bubble Tea Bar, care are ceaiuri cu bule aromate

 Pe esplanada Palas s-a inaugurat, de curând, un food truck – Mobs –, unde gurmanzii se pot delecta, atât cu preparate sărate, cât şi dulci. Mobs Sandwich, Hotdogs, Burgers sau Box-uri, cu cartofi, brânzeturi şi legume, sunt propunerile pentru un răsfăţ culinar, atunci când vrei să economiseşti timp sau să te bucuri de aer liber. Pentru momentele dulci, Mobs te aşteaptă cu vafe aromate şi o varietate de toppinguri.

 Dr. Bubble este locul unde vara poţi să te bucuri de un super bubble tea, cea mai nouă răcoritoare, care a cucerit papilele gustative ale mapamondului. Aflat tot pe esplanada Palas, lângă food truck-ul Mobs, Dr. Bubble pregăteşte un bubble tea fresh, într-o varietate de arome: mango, căpşuni, kiwi, trandafiri, piersici şi multe altele. Tot aici poţi să încerci şi o limonadă sau un smoothie, dacă vrei să alungi căldura.

 În foodcourt-ul Palas, pofticioşii sunt aşteptaţi să încerce deserturile de la Uncle Mushu. Torturi cu fructe, ciocolată sau arome exotice şi cupcakes sunt doar câteva dintre deliciile dulci pe care le poţi gusta în noua locaţie aflată în foodcourt, zona restaurantului Mesopotamia. Cu arome îmbietoare şi ingrediente bine alese, deserturile Uncle Mushu vor deveni momentul tău de răsfăţ.

 Mai Cha Bubble Tea Bar le propune ieşenilor o paletă variată de ceaiuri aromate, ce pot fi mixate cu bule de diferite gusturi. Fie că alegi un ceai simplu amestecat cu bule cu gust de fructe de pădure sau ceai cu lapte şi bule cu tapioca, cu siguranţă vizita ta la Mai Cha Bubble Tea Bar va fi o experienţă, pe care vei mai vrea să o repeţi.

 Vara aceasta, la Palas s-a deschis şi Gioelia Cremeria, o gelaterie cu îngheţată artizanală preparată zilnic, cu ingrediente proaspete. Prima locaţie din Iaşi a Gioelia Cremeria se află la nivelul -3 al Palas Mall vis-a-vis de La Ciambella. Ciocotella, cremă catalană, arahide sărate, fistic şi migdale, panna cota şi caramel, vanilie sau alune sunt câteva dintre cele peste 20 de arome pe care le poţi gusta.

 În Atrium a fost inaugurat şi Coriolan, brand local cu 26 de ani de experienţă în făurirea bijuteriilor. Noul magazin aduce o varietate de bijuterii din care viitorii miri pot să aleagă, dar şi accesorii ce pot fi cadoul perfect pentru ocazii speciale.

 O schimbare a avut loc şi la Quartz Lounge, care a fost transformată într-o locaţie specială, unde pofticioşii sunt aşteptaţi să se bucure de cele mai bune preparate cu specific italian. Partigiano este locul care îţi reaminteşte de boemele pizzerii din Roma, cu pizza şi paste după reţete autentice şi cu ingrediente din Peninsulă pentru a-ţi oferi savori napoletane.

 În această vară, ieşenii se pot răcori şi cu câte un cocktail de la Mojito Lime, locaţie aflată în parcul Palas, în zona terasei McDonald's. Aromele tropicale ale răcoritoarelor te vor duce într-o călătorie exotică, în serile de vară când simţi nevoia să te desprinzi de rutina cotidiană.

 Relocări – Yves Rocher, U.S. Pollo Assn., Kultho, Telekom

 Un proces de reorganizare se desfăşoară în Palas, în această perioadă, astfel că, de curând, Yves Rocher s-a relocat la etajul 1 al Palas, în zona Cărtureşti. Dacă eşti în căutarea unor cosmetice pe bază de plante, vino în noua locaţie Yves Rocher şi discută cu specialiştii din magazin, care îţi vor recomanda produsele potrivite pentru tine!

 Brandul U.S Pollo Assn. s-a relocat la etajul 1 al Palas, lângă Yves Rocher. Piesele vestimentare elegante şi confortabile, dar şi colecţiile de încălţăminte de sezon te aşteaptă să le redescoperi în noua locaţie şi să te pregăteşti pentru zilele de vară.

 Povestea despre rafinament şi emoţie, transmisă prin bijuterii este spusă de Kultho. În noua sa locaţie reamenajată, de la etajul 1 al Palas Mall. Având un nou design, care permite expunerea unui număr mai mare de bijuterii, Kultho le aşteaptă pe doamnele şi domnişoarele care sunt în căutarea accesoriului perfect. 

 Cei care au nevoie de serviciile Telekom, trebuie să ştie că magazinul s-a mutat într-o nouă locaţie, la parterul clădirii de birouri United Business Center 2, din zona Hotelului Internaţional.

 

Departament PR

W: www.palasiasi.ro                      

E: pr@palasiasi.ro

 

 

 

 

Comentarii