Derapaj pe Splai, la ora 6 dimineaţa: un rănit, o maşină nou-nouţă distrusă

joi, 18 iunie 2020, 01:50
1 MIN
 Derapaj pe Splai, la ora 6 dimineaţa: un rănit, o maşină nou-nouţă distrusă

Şoferiţa de 28 de ani a pierdut controlul, nu se ştie cum, izbindu-se violent într-un stâlp. Pasagerul, un bărbat, a ajuns rănit la spital.

 

O femeie în vârstă de 28 de ani şi-a făcut praf maşina nouă după ce s-a izbit violent de un stâlp, pe malul Bahluiului, în zona Podu Roş. Şoferiţa conducea pe bulevardul Mangeron un autoturism Seat Ibiza, iar din cauza vitezei a părăsit drumul şi s-a înfipt direct în stâlp, pe care l-a avariat. Maşina a fost şi ea avariată, în proporţie de 50%, iar un bărbat aflat ca pasager în maşină, pe bancheta din spate, a fost rănit.

„În jurul orei 6.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier cu victime, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului, un bărbat de 50 de ani, aflat în autoturism, a fost rănit uşor şi transportat la spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Maşina avariată era proaspăt cumpărată, nouă, de numai două zile, după cum a declarat oamenilor legii chiar proprietara.

Comentarii