Desant de miniştri la Iaşi. Primul este cel de la Transporturi care va răspunde la întrebări legate de A8

joi, 06 august 2020, 02:01
1 MIN
 Desant de miniştri la Iaşi. Primul este cel de la Transporturi care va răspunde la întrebări legate de A8

Patru importanţi membri au guvernului vor veni la Iaşi în următoarele zile, începând chiar de azi. Primul dintre ei este cel al Transporturilor, aşteptat cu întrebări despre A8, iar ultimul va fi vicepremierul Raluca Turcan 

Astăzi va fi prezent la Iaşi un ministru de la care ieşenii, şi moldovenii în general, au multe aşteptări în acest mandat: cel al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. De la Lucian Bode sunt aşteptate mai multe răspunsuri legate în primul rând de infrastructura ieşeană şi regională, de la Şoseaua de Centură la Autostrada A8, ambele proiecte aflate în stagnare cronică. Ministrul, parcă presimţind întrebările de la Iaşi, va fi însoţit de secretari de stat, de reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi ai CFR. O întâlnire cu liberalii ieşeni este prevăzută pentru astăzi la ora 13, urmată de o conferinţă de presă la ora 14.30 susţinută de miniştrii Lucian Bode şi Costel Alexe, şeful filialei judeţene a PNL, alături de primarul Mihai Chirica, noul lor coleg de partid.

Mâine este aşteptat la Iaşi un alt ministru: Ioan Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene. Împreună cu şeful PNL Iaşi, Costel Alexe, ministrul va vizita Miroslava, unde va avea discuţii cu primarul Dan Niţă (PNL) şi cu directorul Parcurilor Industriale amenajate aici, Dorel Codină.

Sâmbătă, Iaşul va fi gazdă pentru vicepremierul Raluca Turcan, dar despre subiectul şi programul vizitei nu a fost fşcută publică nicio informaţie. 

Comentarii