Distracţie aşteptată pentru handbaliste. Urmează meciul decisiv, de la Roman

duminică, 26 martie 2023, 19:33
1 MIN
 Distracţie aşteptată pentru handbaliste. Urmează meciul decisiv, de la Roman

Echipa de handbal feminin CSM Iaşi 2020 nu a avut nicio problemă în duelul cu modesta echipă Ştiinţa Bacău în disputa de sâmbătă, din Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, care a contat pentru etapa a 17-a. Gazdele s-au impus în faţa lanternei Seriei B a Diviziei A, care nu a obţinut niciun punct (!), cu scorul de 41-15 (22-7).

CSM a acumulat astfel 36 de puncte şi este pe locul III al clasamentului, după Corona Braşov, care are maximum de puncte, şi CNE Sfântu Gheorghe (39 puncte), grupare fără drept de promovare. Pe IV e CSM Roman, cu 31 de puncte, iar pe V – CSM Bacău, cu 30.

După cum v-am informat, ierarhia la zi induce în eroare în condiţiile în care în ierarhia finală nu vor fi luate în considerare rezultatele înregistrate de echipele din serie cu Sfântu Gheorghe şi CSU Galaţi II. În acest clasament, CSM Iaşi 2020 are 27 de puncte, tot atâtea cât au CSM Roman şi CSM Bacău.

Drept urmare, numele formaţiilor care vor merge în turneul de promovare, unde se califică primele două grupări din cele trei serii plus două cluburi de pe locurile III, cu cel mai bun raport între numărul de puncte şi numărul de jocuri disputate, va fi decis după ultima rundă. Aceasta va avea loc pe 26 aprilie.

În ultima etapă CSM Iaşi 2020 va juca la Roman, iar CSM Bacău va primi vizita Corona Braşov.

În Liga Naţională vor promova direct două echipe, alte două urmând să dea baraj cu formaţii din elită.

Comentarii