Doi ieșeni înscriși în cursa pentru președinția Organizației Municipale PNL Iași

duminică, 20 iunie 2021, 14:37
1 MIN
 Doi ieșeni înscriși în cursa pentru președinția Organizației Municipale PNL Iași

Doi candidați înscriși pentru președinția Organizației Municipale PNL Iași: Marius Dangă și Vasile Cotiugă. Alegerile sunt programate să aibă loc duminica viitoare, 27 iunie. Tot atunci vor fi aleși vicepreședinții și membrii Biroului Politic. 
 

Conducerea organizației a rămas vacantă după plecarea lui Marius Bodea în martie 2020, care a demisionat din PNL după intrarea lui Mihai Chirica în partid. Formal, acesta din urmă a preluat cu titlu temporar conducerea organizației, renunțând însă la ea după ce procurorii au deschis Dosarul "Zoiosul", în care este suspect, motiv pentru care primarul s-a retras din toate funcțiile politice deținute.

Vasie Cotiugă și-a lansat și el candidatura pe pagina de Facebook.

”Haideți să aducem PNL Iași pe primul loc în inimile ieșenilor!
Când am intrat în politică, nu m-am gândit la vreun loc de muncă călduț, la vreo funcție doar de dragul unui mic câștig (îmi aduc aminte că, odată, glumind, mi-am întrebat colegii liberali cum ar fi să mă numească în CA la Salubris…, apoi am aflat că se câștigă bine), ci doar mi-am spus că este timpul să fac ceva și pentru comunitatea în care trăiesc.  Astfel că abia acum 10 ani am intrat în politică, după ce mi-am susținut doctoratul, mi-am făurit o carieră universitară, după ce am implementat peste zece proiecte de cercetarea națională și internațională, cu speranța sinceră că pot ajuta comunitatea cu experiența mea, îndeosebi în domeniul cultural.” Postarea integrală o puteți citi AICI

Comentarii