Două infracţiuni dintr-un foc, comise cu motoscuterul în Pașcani

joi, 22 iunie 2023, 20:59
1 MIN
 Două infracţiuni dintr-un foc, comise cu motoscuterul în Pașcani

Un tânăr fără permis şi băut care circula cu motoscuterul este cercetat penal după ce a fost oprit de către poliţiştii Biroului Rutier Paşcani. În urma testării cu alcoolscopul a fost deschis un dosar penal pentru două infracţiuni.

 “În cadrul unei acţiuni, la data de 21 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control un moped, condus de un tânăr de 22 de ani, care se deplasa pe raza municipiului Paşcani. Întrucât şoferul vehiculului emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că acesta nu ar deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continua”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii