Echipa USR PLUS Iași și-a întărit rândurile cu un nume extrem de cunoscut. Adrian Covasnianu

miercuri, 23 iunie 2021, 10:04
2 MIN
 Echipa USR PLUS Iași și-a întărit rândurile cu un nume extrem de cunoscut. Adrian Covasnianu

Adrian Covasnianu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, s-a înscris în USR PLUS Iași. El este cunoscut ca un aprig apărător al Autostrăzii Moldovei

”M-am înscris în USR PLUS pentru că proiectele Iașului au nevoie de susținere nu doar din zona civică și cea tehnică-profesională, ci și de susținere politică. Ca membru USR PLUS, prioritățile mele rămân aceleași: Autostrada A8, autostrada relansării economice a Moldovei, Autostrada A7 și proiectele de modernizare a căilor ferate dinspre Ardeal spre Moldova și dinspre Moldova spre Muntenia. 
Mulțumesc întregii echipe USR PLUS și îi mulțumesc lui Cosette Chichirău pentru încredere. Revoluția bunei guvernări se face cu oameni care aleg să se implice cu totul!”, a scris Adrian Covasnianu pe pagina personală de Facebook.

Reacția Cosettei Chichirău nu a întârziat să apară. ”Mă bucur că Adrian Covăsnianu a luat decizia de a se alătura echipei USR PLUS Iași. Adrian este secretar de stat la Ministerul Transporturilor și a activat mai mulți ani în zona civică, în cadrul asociației ”Moldova vrea autostradă”. Sunt convinsă că venirea lui în organizația Iași va da și mai multă greutate eforturilor noastre pentru urgentarea proiectelor vitale pentru Moldova, în special Autostrăzile A8 și A7. Îi mulțumesc lui Adrian pentru ceea ce a făcut până acum și pentru drumul politic pe care l-a ales”, a scris Chichirău pe Facebook.

Citește și: Ieșeanul Adrian Covăsnianu, numit secretar de stat la Transporturi, cu susținerea USR PLUS Iași. Este un aprig susținător al A8

Comentarii