Episcopia Romano-Catolică donează 8 tuneluri de decontaminare şi 5 ventilatoare mecanice

marți, 07 aprilie 2020, 15:36
1 MIN
 Episcopia Romano-Catolică donează 8 tuneluri de decontaminare şi 5 ventilatoare mecanice

Astăzi au ajuns la Iași 8 tuneluri de decontaminare ce vor fi donate pentru patru spitale din Iași de către Episcopia Romano-Catolică.  Tot astăzi au fost deja plătite 5 ventilatoare mecanice (unul costa aproximativ 7000 de euro), care vor sosi zilele următoare și vor fi donate spitalului din Suceava de către Episcopie.

Cele patru spitale care beneficiază de tunelurile de decontaminare sunt Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Neurochirurgie, Institutul Regional de Oncologie și Institutul de Boli Cardiovasculare.

Totodată, Episcopia Romano-Catolică de Iaşi a pus la dispoziţia autorităţilor civile 25 de locuri de cazare, care pot fi folosite în caz de necesitate.

„Am fost contactaţi de mai multe persoane care şi-au exprimat dorinţa de a se implica alături de Episcopie în realizarea acestor proiecte. De aceea, facem publice conturile în care se pot depune donaţiile celor care doresc şi pot să ne susţină: Episcopia Romano-Catolică Iaşi

– în LEI: RO89 RNCB 0175 0335 9236 0001

– în EURO: RO62 RNCB 0175 0335 9236 0002 (bic / swift: RNCBROBU) cu menţiunea: «împreună ajutăm». Le mulţumim tuturor persoanelor de bunăvoinţă care ne vor susţine în realizarea acestor iniţiative de ajutorare a celor afectaţi. Domnul să ne stea alături şi să ne binecuvânteze pe toţi!”, au precizat reprezentanții Episcopiei Romano-Catolice din Iași. (C.H.)

Comentarii