„Epoca lui Chirica a apus”. Reacții dure după plasarea lui sub control judiciar

vineri, 04 februarie 2022, 16:06
2 MIN
 „Epoca lui Chirica a apus”. Reacții dure după plasarea lui sub control judiciar

Primarul Mihai Chirica a fost pus sub control judiciar. El nu mai are dreptul să-și exercite funcția în această perioadă. Imediat după aflarea veștii, au apărut reacții dure din USR.

"Pus sub control judiciar și în imposibilitatea de a-și mai exercita atribuțiile, primarul Iașului nu și-a dat încă demisia. Mihai Chirica ține administrația acestui mare oraș al României prizonieră deși măcar în acest al doisprezecelea ceas ar putea să înțeleagă că nu mai poate reprezenta ieșenii.

Îi cer domnului Chirică să lase ieșenii să își aleagă un primar adevărat și dedicat comunității. Altfel spus, să își dea demisia și să se ocupe de problemele personale.

P.S.: Acest mesaj despre un primar PNL ar fi trebuit să vină de la președintele USR. Dar Dacian e ocupat cu altele", a scris Dan Barna pe Facebook.

"Mihai Chirica trebuie să plece urgent din funcţie. Orice zi cu el în Primăria Iaşi înseamnă nu doar timp pierdut, ci şi risc de distrugere sau fabricare de documente. Iaşul are nevoie de un primar care să respecte legea şi căruia să-i pese de oraş. Epoca lui Chirica a apus. Este momentul ca Iaşul să renască.

Până acum, Mihai Chirica a profitat la maximum de funcţia sa pentru a face avere şi pentru a-şi îndestula rudele şi prietenii din bani publici. Astăzi, el este edilul cu cele mai multe dosare penale în lucru. Prin urmare, nu mă miră deloc faptul că DNA a dispus controlul judiciar. În cazul lui Chirica, întrebarea era „când”, nu „dacă”. Mihai Chirica ia astfel drumul mentorilor săi pesedisto-penelişti", a transmis și Cosette Chichirău.

Comentarii