Ce a vorbit la telefon ultima dată cu nevasta şi cu tatăl său?

EXCLUSIV: Cu biletul de avion în buzunar și cu bagajul după el, s-a sinucis într-o pădure

marți, 06 noiembrie 2018, 03:02
2 MIN
 EXCLUSIV: Cu biletul de avion în buzunar și cu bagajul după el, s-a sinucis într-o pădure

Bărbatul de 40 de ani avea cumpărate bilete pentru Londra, unde voia să se ducă la muncă imediat ce a divorţat amiabil. Oamenii legii cred că acesta s-a spânzurat.

Ieşeanul care a dispărut în luna septembrie, după ce a divorţat de nevastă şi i-a spus că merge în Anglia, a fost găsit mort într-o pă­dure din Neamţ, cel mai probabil prin spânzurare. Constantin Carp, în vârstă de 40 de ani, fusese dat dispărut oficial la Poliţie, după sesizarea fostei neveste, pe data de 2 septembrie a.c. Constantin please de acasă pe 30 august, a dormit la un prieten, apoi pe 31 trebuia să se îmbarce în avionul de la ora 16 de pe Aeroportul Iaşi, spre Londra.

„Băr­batul a fost găsit mort, în sta­re de putrefacţie, pe data de 21 septembrie, şi figura ca fiind cu i­dentitate necunoscută. Poliţiştii de la Biroul Urmăriri Iaşi au reu­şit să-l identifice“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Bărba­tul a plecat de acasă cu mai multe bagaje, după ce cu câteva zile îna­in­te divorţase de soţia sa, pe cale amiabilă. El i-a spus unui prieten că pleacă la muncă în străinătate, iar în acest sens şi-ar fi cumpărat bilete de avion. După reclamarea dispariţiei de către fosta soţie la Poliţie, aceştia din urmă l-au căutat în bazele de date ale aeroporturilor, însă nu se îmbarcase pe nicio aeronavă.

„Poliţiştii au fost sesi­zaţi cu privire la dispariţia unui bărbat în vârstă de 40 de ani, îm­brăcat în ţinută de vară, respectiv un tricou alb. Acesta ar fi plecat într-o direcţie necunoscută pe da­ta de 31 august, şi nu a mai răs­puns la telefon de atunci“, au adă­ugat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Culmea este că, pe data de 1 septembrie, fosta soţie a lui Con­stantin Carp a fost contactată de către acesta printr-un apel video, dintr-o pădure. El era întins în iarbă şi avea sub cap un rucsac. Carp i-ar fi spus soţiei că nu trebuie să se simtă vinovată de ceea ce va face el, să fie fericită şi să îşi vadă de viaţa sa, apoi telefonul s-a închis şi nu a mai răspuns la apeluri.

De asemenea, femeia le spusese po­liţiştilor că bărbatul se schimbase în mod ciudat imediat după divorţ, iar înainte de a o suna pe ea, el l-a apelat şi pe tatăl lui, căruia i-a spus că a ajuns în Anglia şi că nu se va mai întoarce vreodată la Iaşi.

Comentarii