Explorează produse noi de la Karl Lagerfeld și Guess și reîmprospătează-ți garderoba (P)

vineri, 07 octombrie 2022, 10:59
3 MIN
 Explorează produse noi de la Karl Lagerfeld și Guess și reîmprospătează-ți garderoba (P)

Toată lumea vrea să fie apreciată și populară în cadrul grupului de prieteni și colegi. Ai observat vreodată că cei mai populari oameni poartă haine de designer și au întotdeauna un aspect exterior de invidiat? Oamenii doresc în mod natural să-și îmbunătățească statutul în cadrul comunității, iar aspectul la modă le arată celorlalți că te poți îmbrăca bine și că îți poți permite să faci acest lucru.

Există multe genuri diferite de îmbrăcăminte de designer care se adresează unei multitudini de piețe. Unora le place șic și la modă, în timp ce altora le plac modelele vestimentare ieșite din comun și îndrăznețe. Îmbrăcămintea de designer se referă la gustul indivizilor și este important să porți haine în care să te simți confortabil. Purtând haine de designer îți poți crește încrederea, ceea ce este important în societatea actuală. Îmbrăcămintea de designer vine și în multe forme și mărimi, astfel încât nu trebuie să ai silueta perfectă pentru a purta cele mai noi modele.

Piese vestimentare Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld, pe numele original Karl Otto Lagerfeld, a fost un designer de modă și fotograf german, cel mai bine cunoscut ca putere creativă din spatele renașterii moderne a Chanel, legendara casă de modă franceză fondată de Coco Chanel.

Lagerfeld s-a mutat la Paris în 1952. În 1954 a câștigat premiul I pentru designul hainei sale la Secretariatul Internațional de Lână din Franța, iar în 1955 a fost angajat de Pierre Balmain, care a pus designul său în producție. Pe lângă munca sa pentru o serie de case de modă și design, Lagerfeld avea o mulțime de interese profesionale. Marele talent al lui Karl Lagerfeld a fost de a aduce o viață nouă, dinamism și inspirație marilor case de modă. Pe https://answear.ro/m/karl-lagerfeld găsești o gamă variată de articole Karl Lagerfeld, pe care le poți introduce în garderoba ta.

Piese vestimentare Guess

Guess este un brand de îmbrăcăminte și retailer american, care produce îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. Guess își acordă licență marca pentru alte accesorii de modă, cum ar fi ceasuri, bijuterii, parfumuri, genți și pantofi.

Guess a început în 1981 ca o combinație de stiluri începută de Georges, Maurice, Armand și Paul Marciano. Frații au trecut la vânzarea de blugi cu un denim ușor, potrivit și cu fermoare la glezne. În 1984, Guess a introdus linia sa de ceasuri cunoscută sub numele de „Guess Steel” și „Colecția Guess”, și o linie de haine pentru bebeluși, numită „Baby Guess”. Poți să găsești cele mai calitative articole de la acest brand pe https://answear.ro/m/guess, de unde îți poți comanda produsele preferate în cel mai scurt timp, fără a întâmpina aglomerația din magazine, direct din confortul casei tale. Compania operează în multe țări din întreaga lume, majoritatea magazinelor fizice fiind situate în Statele Unite și Canada, însă ai acces la magazinele online. 

Fiecare sezon vine cu oportunitățile lui pentru a-ți împrospăta stilul și a-ți îmbogății garderoba cu articole noi, la modă. Care sunt piesele preferate ale vedetelor? Acest lucru îl poți afla urmărind emisiuni tv sau citind blog-uri de specialitate. Care sunt piesele tale preferate? Acest lucru îl descoperi vizualizând ofertele din magazinele de profil, care vin cu game variate de produse pentru toate gusturile. Nu a fost niciodată mai simplu să ai o garderobă proaspătă cât de des dorești.

Comentarii