Filmul mitei lui Beuran. Denunțătoarea face dezvăluiri incendiare

sâmbătă, 15 februarie 2020, 13:06
1 MIN
 Filmul mitei lui Beuran. Denunțătoarea face dezvăluiri incendiare

Denunţătoarea medicului Mircea Beuran face dezvăluiri incendiare. Carmen Haiducu, medic chirurg la Spitalul Floreasca, a povestit despre cum a ajuns la profesorul Beuran, dar şi de momentul în care i-a dat banii.

Şpaga a fost împachetată într-o cutie tip cadou şi lăsată pe biroul profesorului imediat cum acesta a intrat în tură. Mai mult, denunţătoarea lui Beuran spune că a lăsat la DNA şi o înregistrare în care medicul primeşte mită. În fața ofițerilor DNA, Mircea Beuran a dat declarații contradictorii. Ba a spus că nu a primit acești bani, ba a lăsat să se înțeleagă faptul că denunțătorul ar fi putut lăsa banii în birou în absența sa.

Denunţătoarea medicului Mircea Beuran a spus că a obţinut cei 10.000 de euro în urma unui împrumut bancar. Iar banii urmau să-i asigure postul de asistent universitar.

Banii au fost puşi într-o cutie de tip cadou, iar Carmen Haiducu  a spus că s-a dus personal în ziua de 18 decembrie la biroul lui Beuran. De asemenea, într-o discuție pe care Beuran a avut-o cu Haiducu la data de 5 februarie 2020, înregistrată ambiental, a cărei transcriere se află la dosar, chirurgul recunoaște că a primit cei 10.000 de euro și a confirmat discuțiile anterioare dintre ei, precum și demersurile pe care le-a făcut pentru ocuparea postului.

Comentarii